UAKinogo.com

Вейн (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вейн (2019)

Вейн (2019)

Дивитися онлайн Вейн серіал

Дивитися онлайн «Вейн» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.4 (16 640 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Вейн (2019)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Wayne / Вейн - це комедійний серіал про двох непристосованих підлітків, які втікають від своїх проблем і вирушають у захоплюючу подорож на мотоциклі. Головним героєм є Уейн, хлопець з золотим серцем і жорсткими кулаками, який не може спокійно спостерігати за несправедливістю і насильством у своєму містечку.

Уейн мріє про те, щоб повернути старий Понтиак Транс Ам 1978 року, який належав його померлому батькові і був украдений його матір’ю і її коханцем. У нього з’являється можливість здійснити свою мрію, коли він дізнається, що машина знаходиться у Флориді. Уейн вириває з дому свою подругу Дел, яка теж хоче побачити світ за межами свого родинного гнізда.

По дорозі до Флориди Уейн і Дел зустрічають різних людей і потрапляють у різні пригоди. Вони також переслідуються батьками Дел, поліцейськими і бандитами, яким не подобається стиль життя і поведінка Уейна. Серіал є сумішшю чорної комедії, екшену і романтики, яка показує силу дружби і любові у складних обставинах.