UAKinogo.com

Восьма сторінка (2011) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Восьма сторінка (2011)

Восьма сторінка (2011)

Дивитися онлайн Восьма сторінка фільм

Дивитися онлайн «Восьма сторінка» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (16 287 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Восьма сторінка (2011)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це захоплюючий політичний трилер, дія якого відбувається в середовищі британських спецслужб. Він розповідає історію Джонні Ворракера, досвідченого аналітика, який працює на MI5. Воно починається з того, що його кращий друг та колега Бенедикт Барон отримує документ, який містить більшість державних таємниць. Зокрема, на восьмій сторінці розкривається інформація про те, що британський прем'єр-міністр має таємні зв'язки з нелегальними операціями ЦРУ.

Джонні намагається розгадати цю загадку, але він стикається з рядом перешкод на своєму шляху. Він стає мішенню для внутрішніх ворогів та має змігровати через політичні інтриги, маніпуляції та зради. Завдяки своїм навичкам аналітика та інтуїції, він врешті-решт розкриває правду про справжнє обличчя влади. У процесі він починає розуміти, що навіть у світі розвідки важливо довіряти своїм власним переконанням та дотримуватися принципів.

Фільм "Восьма сторінка" відрізняється від типових шпигунських трилерів, оскільки він зосереджується на моральному виборі головного героя і підкреслює важливість особистої відповідальності.