UAKinogo.com

Фіктивний агент (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Фіктивний агент (2022)

Фіктивний агент (2022)

Дивитися онлайн Фіктивний агент фільм

Дивитися онлайн «Фіктивний агент» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (7 798 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Фіктивний агент (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Фіктивний агент» - це драматичний трилер за мотивами реальної історії Роберта Фрігарда, майстерного шахрая, який видає себе за агента британської розвідки МІ-5. Він залучає до своїх інтриг безліч людей, убеждаючи їх у необхідності ховатися від небезпеки. Одна з його жертв - Еліс Арчер, адвокатка, яка закохується в нього та втрачає все через його обман. Але вона не збирається здаватися та вирішує розкрити його справжню особистість.

Фільм «Фіктивний агент» - це захоплюючий та напружений фільм про психологічну гру між двома людьми, які не можуть один без одного, але також не можуть довіряти один одному. Фільм показує, як Фрігард маніпулює Еліс та іншими людьми, використовуючи свої харизму та креативність. Фільм також показує, як Еліс намагається вибратися з його пастки та розкрити його злочини.

Фільм «Фіктивний агент» - це цікавий та емоційний фільм для широкої аудиторії, який неодмінно викличе зацікавлення та обговорення. У головних ролях знялися Джеймс Нортон у ролі Фрігарда та Джемма Артертон у ролі Еліс.