UAKinogo.com

Ель Каміно (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ель Каміно (2019)

Ель Каміно (2019)

Дивитися онлайн Ель Каміно фільм

Дивитися онлайн «Ель Каміно» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (250 365 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ель Каміно (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

El Camino: A Breaking Bad Movie / Ель Каміно - це американський кримінальний драматичний фільм, який є продовженням популярного серіалу “Во все тяжкі”. Фільм розповідає про долю Джессі Пінкмана (Аарон Пол), колишнього партнера Волтера Вайта (Браян Кренстон), який виробляв і торгував наркотиками. Фільм знятий режисером і сценаристом серіалу Вінсом Гілліганом і вийшов на платформі Netflix у 2019 році.

Фільм El Camino: A Breaking Bad Movie / Ель Каміно починається зразу після подій фінальної серії серіалу, коли Джессі втікає з полону неонацистської банди, яка тримала його в якості раба і змушувала готувати наркотик. Джессі викрадає автомобіль El Camino і їде до свого друга Скінні Пета (Чарльз Бейкер), який допомагає йому сховатися. Джессі хоче почати нове життя, але для цього йому потрібно знайти грошi і уникнути переслiдування полiцii i наркодiлерiв. В ходi фiльму показанi флешбеки, якi розкривають минуле Джессi i його стосунки з iншими персонажами серiалу.

Фільм El Camino: A Breaking Bad Movie / Ель Каміно - це захоплюючий і емоційний трилер, який не залишить байдужим нi одного фаната “Во всi тяжкi”. Фiльм показує, як Джессi намагається змиритися зi своїми помилками i знайти сенс життя. Фiльм також має багато посилань i камео з серiалу, якi радують i здивовують глядача. Фiльм El Camino: A Breaking Bad Movie / Ель Камiно - це гiдне завершення iсторii Джессi Пiнкмана, одного з найбiльш запам’ятавшихся героїв сучасного телебачення.