UAKinogo.com

Русалонька (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Русалонька (2018)

Русалонька (2018)

Дивитися онлайн Русалонька фільм

Дивитися онлайн «Русалонька» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.3 (9 093 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Русалонька (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Русалонька- фільм, заснований на класичній казці Ганса Крістіана Андерсена, розповідає про молоду русалоньку Аріель (Поппі Дрейтон), яка живе у фантастичному підводному світі, де вона є донькою короля морів. Чарівна русалка закохується у принца Еріка (Уільям Моуслі), людину, яка живе на суходолі. Її кохання змушує її зробити важкий вибір між своїм домом під водою та світом людей.

Для здійснення своєї мрії Аріель звертається до зловісної чаклунки з морських глибин, яка обіцяє зробити її людиною на певних умовах. Згодившись на цю угоду, вона втрачає свій прекрасний голос, який переходить до чаклунки. Вона має знайти справжнє кохання, щоб знову отримати свій голос та врятувати свій підводний світ від загрози, яку становить зла чаклунка.

Фільм "Русалонька" (2018) є захоплюючою і чарівною казкою про силу кохання, самопожертви та добра, які можуть перемогти будь-які перешкоди. З яскравими кольорами, видатними спецефектами та вражаючою музикою, цей фільм стане відмінним вибором для сімейного перегляду та забезпечить вам чудові емоції та незабутні враження.