UAKinogo.com

Мандрівна Земля (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Мандрівна Земля (2019)

Мандрівна Земля (2019)

Дивитися онлайн Мандрівна Земля фільм

Дивитися онлайн «Мандрівна Земля» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.9 (31 217 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Мандрівна Земля (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Мандрівна Земля" - це фантастичний екшн-трилер, що розповідає про майбутнє Землі, коли нашій планеті загрожує небезпека зіткнення з наближаючоюся червоною гігантською зіркою. Для врятування людства вчені розробляють амбітний план перетворення Землі на величезний космічний корабель, здатний перенести людей на безпечну відстань від загрози. Основна сюжетна лінія фільму розповідає про групу космонавтів і вчених, які ризикують своїм життям, аби врятувати Землю та людство від неминучої загибелі.

У центрі сюжету молодий і талановитий космонавт Лію Пекін, який разом зі своєю командою відправляється на небезпечну місію по запуску двигунів, що повинні відтолкнути Землю від грозового червоного гіганта. У цьому непростому завданні вони стикаються з безліччю випробувань і загроз, але завдяки своєму мужності, сміливості та винахідливості вони змушені знайти спосіб вижити та виконати свою місію. Чи зможуть вони подолати всі перешкоди та врятувати людство, або їхній героїчний подвиг стане лише краплею в океані надій?

Фільм "Мандрівна Земля" є захоплюючим та візуально дивовижним науково-фантастичним екранізацією одноіменного роману.