UAKinogo.com

Загублена у Токіо (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Загублена у Токіо (2020)

Загублена у Токіо (2020)

Дивитися онлайн Загублена у Токіо фільм

Дивитися онлайн «Загублена у Токіо» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.7 (4 690 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Загублена у Токіо (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Маргарет - американка, яка працює в Токіо в якості викладачки англійської мови. Вона намагається забути своє трагічне минуле, занурюючись у світ нічних клубів, сексуальних ігор та наркотиків. Її життя змінюється, коли вона зустрічає Кадзу - загадкового якудзу, який приваблює її своєю харизмою та небезпекою.

Маргарет починає відчувати до Кадзу сильні почуття, але їх стосунки не можуть бути простими. Кадзу належить іншій жінці - дружині високопоставленого боса мафії. Маргарет ризикує не тільки своїм серцем, але й своїм життям, продовжуючи бачитися з Кадзу. Вона також стикається з проблемами у роботі та дружбі, не знаходячи свого місця у чужому мегаполісі.

Фільм Lost Girls and Love Hotels / Загублена у Токіо (2020) - це екранізація однойменного роману Кетрін Селбак. Це історія про пошук себе, про боротьбу з демонами минулого, про спробу знайти любов у світі, де все купується та продається. Це фільм про контрасти - між світлом та темрявою, між сходом та заходом, між невинністю та розпустою.