UAKinogo.com

Нянька за викликом (2009) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Нянька за викликом (2009)

Нянька за викликом (2009)

Дивитися онлайн Нянька за викликом фільм

Дивитися онлайн «Нянька за викликом» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (48 856 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Нянька за викликом (2009)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Нянька за викликом" - це забавна комедія про те, як непередбачуване може статися, коли ми менше всього цього очікуємо. Головна героїня Сенді, щойно розлучилася з чоловіком і переїхала до Нью-Йорку з двома дітьми. Вона влаштовується на роботу нянькою до незвичайного хлопчика і знайомиться зі своїм новим босом - 25-річним Арто.

Починається незвичайне знайомство, що перетворюється на романтичну історію. Арто допомагає Сенді знову відчути радість і кохання, які вона забула після розлучення. Однак, коли їхнє зв'язок стає явним, вони повинні стикнутися з кількома проблемами, включаючи негативну реакцію соціуму і власні страхи та сумніви.

Фільм "Нянька за викликом" - це гумористична і зворушлива історія про любов, дружбу, самопізнання та переосмислення життя. Це кіно, яке захоплює з першої миті і залишається в пам'яті надовго. З драйвовим саундтреком та чудовими акторськими виконаннями, "Нянька за викликом" є прекрасним вибором для тих, хто любить легку та захоплюючу романтичну комедію.