UAKinogo.com

Турнір (2009) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Турнір (2009)

Турнір (2009)

Дивитися онлайн Турнір фільм

Дивитися онлайн «Турнір» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (35 508 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Турнір (2009)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Турнір» - це бойовик про таємний конкурс між 30 найкращими кілерами світу. Кожні сім років вони збираються в одному англійському містечку, де їх спостерігають і обставляють багаті люди. Їх завдання - вбити один одного протягом 24 годин і вижити. Переможець отримає 10 мільйонів доларів і звання найкращого вбивці.

Серед учасників турніру є різні типи кілерів: ветеран, новачок, психопат, садист, ніндзя, снайпер і т.д. Вони використовують різну зброю і тактику, щоб перемогти своїх супротивників. Вони не знають один про одного нічого, окрім номера на спеціальному пристрої, який показує їх місцезнаходження і кількість живих учасників.

Але не все так просто, як здається. У турнір втручається священик Макевой, який випадково потрапляє в епіцентр подій і стає мішенню для кілерів. Він намагається врятувати своє життя і зупинити турнір. Допомагає йому Лай Лай - китайська красуня і професійна вбивця, яка має свої причини боротися з системою.