UAKinogo.com

Химери (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Химери (2020)

Химери (2020)

Дивитися онлайн Химери фільм

Дивитися онлайн «Химери» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (60 808 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Химери (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Уявіть, що ви прокидаєтеся в тілі серійного вбивці, а ваше тіло захоплює чудовисько з ножем. Саме така доля спіткала Міллі, сором’язливої старшокласниці, яка стала жертвою магічного кинджала. Тепер вона має не лише врятувати своїх друзів від кривавої розправи, а й повернутися в своє тіло до закінчення доби.

Але це не так просто, коли ви виглядаєте як Вінс Вон, а ваш справжній образ - Кетрін Ньютон. Як переконати оточення, що ви не те, що здаєтеся? Як уникнути поліції, шкільних хуліганів та батьківського контролю? І як не закохатися в хлопця своєї мрії, коли ви маєте голос і зріст дядька?

«Химери» - це захоплюючий і смішний фільм про обмін тілами, який поєднує жанри комедії, трилера і жахів. Режисер Крістофер Лендон, який створив «Щасливого дня смерті», знову дивує глядача незвичайним сюжетом, динамічною акцією і чудовим акторським складом. Цей фільм не залишить вас байдужими!