UAKinogo.com

Брати (2009) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Брати (2009)

Брати (2009)

Дивитися онлайн Брати фільм

Дивитися онлайн «Брати» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (128 969 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Брати (2009)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Брати" - це драматична історія про двох братів, які живуть в різних світах і пробують знайти своє місце у житті. Він пропонує глядачам реалістичний погляд на проблеми війни та сімейних стосунків, які можуть бути складними та заплутаними.

Фільм розповідає історію двох братів - Сема та Томмі. Сем повертається зі служби в Афганістані, де його вважають загиблим. Його дружина, з якою він мав двох дітей, бере участь у роботі з Томмі, його братом, який завжди був заздрісним до Сема. Родина починає знову збиратися разом, але старі проблеми та таємниці починають виходити на поверхню, що руйнує зв'язок між ними.

Фільм "Брати" є ідеальним вибором для тих, хто любить драми про сімейні стосунки та проблеми війни. Він містить у собі емоційну драму, яка може розбурхати серця глядачів та зробити їх задуматися про життя. Це кіно для тих, хто хоче побачити, як війна може вплинути на життя сім'ї, та як довго можна зберігати таємниці від близьких людей.