UAKinogo.com

Арсен Люпен (2004) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Арсен Люпен (2004)

Арсен Люпен (2004)

Дивитися онлайн Арсен Люпен фільм

Дивитися онлайн «Арсен Люпен» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (7 268 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Арсен Люпен (2004)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Арсен Люпен - це французький пригодницький фільм, який розповідає про життя і злочини легендарного джентльмена-злодія Арсена Люпена. Фільм знятий Жан-Полем Саломе за мотивами романів Моріса Леблана про однойменного героя. У головних ролях знялися Ромен Дюріс, Крістін Скотт Томас, Паскаль Грегорі та інші.

Сюжет фільму починається в Нормандії в 1882 році, де маленький Арсен вчиться боксувати у свого батька Теофраста Люпена, який є професійним злодієм. Після смерті батька від рук таємничого вбивці Арсен стає сиротою і виростає під опікою своєї тітки і дядька - графа і графині Дре-Субіз. Вони не знають про його справжнє походження і не підозрюють, що він продовжує справу свого батька, крадучи дорогоцінності у багатих і знатних.

Арсен Люпен - це фільм про пригоди, романтику і інтриги. Це фільм про те, як Арсен зустрічає свою велику любов - загадкову графиню Каліостро, яка має темне минуле і таємничий план. Це фільм про те, як Арсен опиняється втягнутим у монархічний заговор проти республіки і стикається з небезпечними ворогами. Це фільм про те, як Арсен Люпен стає легендою.