UAKinogo.com

Міс Куля (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Міс Куля (2019)

Міс Куля (2019)

Дивитися онлайн Міс Куля фільм

Дивитися онлайн «Міс Куля» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (11 727 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Міс Куля (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про Глорію, молоду американку мексиканського походження, яка приїжджає до Тихуани на конкурс краси. Глорія потрапляє в перестрілку між наркокартелями та поліцією. Вона стає заручницею Ліно, лідера одного з картелів. Ліно використовує Глорію для своїх цілей, змушуючи її брати участь у злочинах.

Фільм показує, як Глорія намагається вижити та врятувати свою подругу Сузу, яка також була захоплена. Глорія не може довіряти нікому, навіть агентам ЦРУ, які пропонують їй допомогу. Глорія перетворюється з беззахисної жертви на сміливу борчиню за справедливість.

Фільм Miss Bala / Міс Куля (2019) - це динамічний та напружений екшн-трилер, який базується на однойменному мексиканському фільмi 2011 року. Фiльм має чудовий акторський склад, до якого входять Джина Родрiгес, Ісмаель Крус Кордова, Ентонi Макi та іншi. Фiльм був номiнований на премiю ALMA за найкращий фiльм.