UAKinogo.com

Секретне досьє (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Секретне досьє (2017)

Секретне досьє (2017)

Дивитися онлайн Секретне досьє фільм

Дивитися онлайн «Секретне досьє» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (152 016 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Секретне досьє (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Секретне досьє" - це вражаюча драма, яка розкриває непросту реальність журналістського ремесла та боротьбу за свободу преси. Розташований в 1970-х, цей фільм розповідає реальну історію видання Washington Post та їх роль в публікації таємних документів Пентагону, що викривали брехню уряду США про В'єтнамську війну.

У центрі фільму - розповідь про дві ключові фігури: Кетрін Греєм, першу жінку-видавця великої газети в США, і Бена Бредлі, відважного головного редактора. Вони стикаються з дилемою: чи слід ризикувати все для правди? Вперше в історії, преса стає на захист громадянських свобод, викликаючи на бій уряд США.

"Секретне досьє" - не просто фільм про журналістику. Це виклик суспільству, погляд на важливість правди і прозорості в демократичному суспільстві. Директор Стівен Спілберг вивчає надзвичайно актуальні теми свободи преси, правди та брехні, а акторський склад, у якому Меріл Стріп та Том Хенкс, привносять в цю історію живість і глибоку людську емоційність.