UAKinogo.com

Лялька (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Лялька (2016)

Лялька (2016)

Дивитися онлайн Лялька фільм

Дивитися онлайн «Лялька» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (93 874 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Лялька (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Лялька (2016) є жахливим фільмом, режисером якого є Вільям Брент Белл, а сценаристом - Стейсі Менус. У головних ролях знялися Лорен Кохан, Руперт Еванс, Джим Нортон і Дайана Хардкасл. Фільм розповідає про американську няню Грету Еванс, яка приїжджає до Великобританії, щоб доглядати за сином старенької пари Хілшайр. Але коли вона прибуває до їхнього віддаленого маєтку, вона дізнається, що її підопічний - це не хлопчик, а лялька з порцеляни, яку Хілшайри вважають своїм сином Брамсом. Вони поводяться з нею так, ніби вона жива, і дають Греті список правил, яких вона має дотримуватися. Але коли Грета порушує ці правила, вона починає відчувати, що лялька має свою волю і здатна на жахливі речі.

Фiльм починається з того, що Грета Еванс прибуває до маєтку Хiлшайрiв i зустрiчається з ними i з їхнiм сином Брамсом. Вона шокована тим, що Брамс - це лялька, але вирiшує не показувати свого здивування i просто гратися з нею. Хiлшайри кажуть їй про правила поведiнки з Брамсом i просять її не залишати його самого. Вони також кажуть їй про те, що Брамс був справжнiм хлопчиком i загинув у пожежi 20 рокiв тому. Потiм вони вирушають у вiдпустку i залишають Грету одну з лялькою.

Грета не сприймає серйозно правила i починає жити за своїм розкладом. Вона також знайомиться з доставником продуктiв Малкольмом, який розповiдає їй бiльше про минуле Брамса i Хiлшайрiв. Згодом Грета починає помiчати дивнi речi: лялька перемiщається сама по собi, залишає їй записки i подарунки, а також реагує на її слова i дотик.