UAKinogo.com

Анаконда 3: Ціна експерименту (2008) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Анаконда 3: Ціна експерименту (2008)

Анаконда 3: Ціна експерименту (2008)

Дивитися онлайн Анаконда 3: Ціна експерименту фільм

Дивитися онлайн «Анаконда 3: Ціна експерименту» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 2.7 (8 092 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Анаконда 3: Ціна експерименту (2008)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Анаконда 3: Ціна експерименту - жахливий фільм про наукову експедицію, що випадково зустріла на своєму шляху розмноження кровожерних анаконд, які змушені вбивати, щоб вижити. Людина і природа вирують у боротьбі за виживання, але хто вийде переможцем в цьому смертельному поєдинку?

Це фільм про людську амбіційність та її наслідки. Наукова група вирішила зайнятися розведенням анаконд, щоб дослідити їхні гени та екологічну роль у природі. Але після того, як анаконди вирвалися з контролю, вони стали непередбачуваними в своїй поведінці та стали вбивати людей.

Це фільм для любителів пригодницьких та жахливих історій, які не бояться насолоджуватися напруженими та жахливими сценами. Дивіться цей фільм в нашому кінотеатрі, щоб насолодитися справжньою джунглевою атмосферою та пережити разом з героями експедиції жахливі ситуації. Залишайтеся з нами, щоб дізнатися, хто ж переможе в цьому смертельному протистоянні - людина чи звір.