UAKinogo.com

Покерфейс (2023) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Покерфейс (2023)

Покерфейс (2023)

Дивитися онлайн Покерфейс серіал

Дивитися онлайн «Покерфейс» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.0 (14 952 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Покерфейс (2023)» онлайн українською мовою

Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Покерфейс - це детективна драмедія, яка розповідає про Чарлі Кейл - жінку, яка володіє унікальною здатністю визначати, коли хтось бреше. Серіал є проектом Райана Джонсона для стрімінгового сервісу Peacock. У головній ролі знялася Наташа Ліонн.

Серіал показує, як Чарлі Кейл працює офіціанткою в елітному казино в Лас-Вегасі, де вона часто стикається з обманом та злочинністю. Вона використовує свою спеціальну здібність, щоб допомагати розкривати незвичайні справи та преступлення, де знання правди може бути рятівним. При цьому вона намагається уникати уваги мафії та поліції, які не люблять її втручання.

Серіал також показує, як Чарлі Кейл живе своїм особистим життям, яке не менш складне та небезпечне, ніж її робота. Вона має проблеми з родиною, друзями та коханням. Вона також має темне минуле, яке переслідує її. Серіал Покерфейс - це захоплююче та напружене шоу, яке показує, що правда - це найсильніша зброя.