UAKinogo.com

Банші Інішерина (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Банші Інішерина (2022)

Банші Інішерина (2022)

Дивитися онлайн Банші Інішерина фільм

Дивитися онлайн «Банші Інішерина» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.8 (149 852 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Банші Інішерина (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Банші Інішерина (2022) - це драматична комедія, яка розповідає про маленьке містечко на західному узбережжі Ірландії. Вона - віддана рибалка, що прагне втекти від свого скрутного минулого. Воно - духовне прокляття, яке засмучує мешканців міста та приносить незгоду в їх життя. Він, молодий режисер, приїжджає зняти документальний фільм про цю загадкову традицію.

Його прихід розбурхує їхні рутини, а вона стає його головним джерелом вдохновлення. Або, можливо, він стає її порятунком від самотності та внутрішнього болю. Розкриваючи давні таємниці і викликаючи великі суперечки, вони вступають в непередбачувану подорож у пошуках світла серед постійної темряви.

Для визначення майбутнього міста, вони змушені зіткнутися зі своїми страхами, пережити втрати і знайти внутрішню силу для подолання перешкод. Чи зможуть вони вирватися з пастки традицій і знайти свободу? Або вони стануть нащадками засуджених до невпинного страждання? Це історія про відчайдушних пошуках світла в серці темряви, про знаходження себе та впевненості в своїх силах.