UAKinogo.com

Кохання не купиш (1987) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кохання не купиш (1987)

Кохання не купиш (1987)

Дивитися онлайн Кохання не купиш фільм

Дивитися онлайн «Кохання не купиш» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (38 395 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Кохання не купиш (1987)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Рональд Міллер - невпевнений у собі підліток, який мріє стати популярним у школі. Він працює на газонокосарці, щоб заробити гроші на телескоп. Але коли він бачить, що його сусідка Сінді Менсік - найкрасивіша і найбажаніша дівчина у школі - потребує тисячу доларів, щоб відремонтувати дорогу сукню своєї матері, яку вона зіпсувала на вечірці, він бачить свій шанс.

Рональд пропонує Сінді дати йому тисячу доларів, якщо вона погодиться вдавати його дівчину протягом місяця. Сінді згодна, але ставить умову, що Рональд не повинен розповсюджувати про їхню угоду. Рональд погоджується і починає ходити з Сінді. В результаті він стає популярним у школі і отримує увагу від інших дівчат. Але в процесі він також втрачає своїх старих друзів і свою особистість.

Сінді поступово закохується в Рональда і хоче продовжити їхнє стосунки після закінчення угоди. Але Рональд не цінує її почуття і вважає, що вона тепер зайва для нього. Він ображає її і розбиває їй серце. Але коли вся правда про їхню угоду виходить на світло, Рональд також стає об’єктом насмішок і зневаги. Він усвідомлює свою помилку і намагається пробачення Сінді. В кінцевому рахунку вони знаходять своє кохання одне в одного.