UAKinogo.com

Злодії (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Злодії (2019)

Злодії (2019)

Дивитися онлайн Злодії фільм

Дивитися онлайн «Злодії» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (14 623 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Злодії (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Злодії” (2019) - це чорна комедія з елементами трилера і жахів, яка розповідає про двох невдалих злочинців, які потрапляють у пастку в будинку дивної сім’ї. Міккі і Джулі - закохана пара, яка мріє про безтурботне життя в Флориді. Але їхній план зірвався, коли вони забули заправити свою машину після останнього грабежу. Вони вирішують зайти в найближчий будинок, щоб знайти ключі від авто і трохи грошей. Але там вони виявляють страшну таємницю - у підвалі прикута до труби маленька дівчинка.

Господарі будинку - Джордж і Глорія - повертаються додому і помічають незаконних гостей. Вони не хочуть, щоб хтось довідався про їхню “дитину” - порцелянову ляльку, яку вони тримають у спальні. Джордж і Глорія - садисти, які готові на все, аби захистити свою родину. Вони беруть Міккі і Джулі в полон і починають з ними жорстоко поводитися. Але Міккі і Джулі не збираються здаватися без бою. Вони намагаються врятувати себе і дитину з підвалу, а також розкрити темну історію Джорджа і Глорії.

“Злодії” - це фільм, який тримає глядача в напрузі до самого кінця. В ньому є багато чорного гумору, несподіваних поворотів сюжету і кривавих сцен. Акторський склад фільму також на висоті. Білл Скарсґард і Майка Монро чудово грають ролі симпатичних грабіжників, а Джеффрі Донован і Кіра Седжвик - ролі харизматичних маньяків. Фанатам жанру “злочинна комедія” фільм “Злодії” точно сподобається.