UAKinogo.com

Мері Поппінс повертається (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Мері Поппінс повертається (2018)

Мері Поппінс повертається (2018)

Дивитися онлайн Мері Поппінс повертається фільм

Дивитися онлайн «Мері Поппінс повертається» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (88 794 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Мері Поппінс повертається (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Мері Поппінс повертається - надзвичайна історія про повернення чарівної няні Мері Поппінс, яка знову приходить на допомогу родині Бенксів, коли вони потребують її найбільше. Мері, яка завжди знає, що робити, бере на себе догляд за дітьми Бенксів, даруючи їм незабутні пригоди та вчачи дорослих те, що найголовніше в житті – це бути разом з тими, кого любиш.

Вона забирає дітей в незвичайний світ, де гори зірок танцюють на небі, вулиці розмовляють, а живі іграшки грають музику. І хоча все це здається неможливим, для Мері це звичайна річ. На шляху до щастя Бенксів чекає безліч перешкод, але разом з Мері Поппінс вони готові до нових викликів, готові знову відкрити для себе те, що так давно було забуте.

Це фільм про те, як важливо залишатися дітьми в душі, як важливо пам'ятати про те, що бути щасливим – це не про те, що у тебе є, а про те, що у тебе в серці. Це історія про дива, про любов, про дружбу і про те, що життя – це таке, яке ти його робиш. І якби ти хотів, щоб твоє життя було казкою, ти маєш зробити його таким.