UAKinogo.com

Щось не так з тобою (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Щось не так з тобою (2018)

Щось не так з тобою (2018)

Дивитися онлайн Щось не так з тобою фільм

Дивитися онлайн «Щось не так з тобою» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (3 808 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Щось не так з тобою (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Щось не так з тобою - незвичайна комедія, яка розповідає про відважну жінку і його пригоди в світі кримінального хаосу. Жюль, непередбачувана поліцейська, яка має свій унікальний підхід до правопорядку. Її безстрашний характер і незалежний дух приносять безліч комічних ситуацій.

Жюльин бос, її колишній коханець і одночасно колега по роботі. Хоча вони розлучені, вони змушені працювати разом над важливим справою. Його незрозумілі рішення та непередбачувана поведінка вносять ще більше хаосу в їхні спільні пригоди.

Фільм, не просто про поліцейську роботу його і вона, а про те, як вони взаємодіють з навколишнім світом. Він демонструє, як малі випадковості і несподівані злети його і її життя можуть повністю змінити їхні погляди на себе та оточуючу дійсність. Цей фільм привертає увагу глядача своїм гострим гумором, непередбачуваністю сюжету і жвавою грою акторів.