UAKinogo.com

Вендета (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вендета (2022)

Вендета (2022)

Дивитися онлайн Вендета фільм

Дивитися онлайн «Вендета» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 3.7 (1 823 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Вендета (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Якщо ви любите бойовики і кримінальні фільми, то цей фільм для вас. Vendetta / Вендета (2022) - це фільм про те, що відбувається, коли колишній агент ЦРУ Джон Сміт повертається до свого рідного міста, щоб помститися за смерть своєї дружини і дочки. Вони були вбиті мафіозним босом Франком Костелло, який хотів забрати у Джона документи, що компрометують його. Джон вирішує знищити всю імперію Костелло і зробити його заплатити за свої злочини.

Головний герой - це Джон Сміт, який є експертом з бойових мистецтв і зброї. Він працював на ЦРУ і брав участь в різних операціях по всьому світу. Він втратив свою сім’ю через свою роботу і тепер хоче помститися. Він не зупиниться ні перед чим, щоб досягти своєї мети. Він використовує свої навички і ресурси, щоб протистояти Костелло і його людям.

Vendetta / Вендета (2022) - це фільм про те, як людина бореться за справедливість і захист своєї честі. Фільм показує, як Джон Сміт проявляє майстерність і хитрість, як він долає труднощі і небезпеки, як він допомагає своїм друзям і союзникам. Фільм має багато сцен екшену і перестрілок, а також захоплюючий сюжет і харизматичних героїв. Фільм має чудовий акторський склад, до якого входять Джейсон Стетхем, Рей Ліотта, Меган Фокс та Семюел Л. Джексон.