UAKinogo.com

Офіс (2005 — 2013) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Офіс (2005 — 2013)

Офіс (2005 — 2013)

Дивитися онлайн Офіс серіал

Дивитися онлайн «Офіс» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 9.0 (621 104 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Офіс (2005 — 2013)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Офіс - це американський телесеріал комедійного жанру 2005-2013 років, який створив і написав Грег Деніелс. У серіалі грають Стів Карелл, Рейнн Вілсон, Джон Красинскі і інші. Серіал є адаптацією британського серіалу того ж назви, який створили Ріккі Джервейс і Стівен Мерчант. Серіал показує повсякденне життя працівників офісу паперової компанії Дандер Міфлін у Скрантоні, Пенсильванія. Серiал був випущений на телеканалi NBC 24 березня 2005 року i завершився 16 травня 2013 року.

Серiал знятий у форматi мокументарi - псевдодокументального фiльму, який пародiює реальнi подiї i людей. Серiал використовує одну камеру i не має студiйної аудиторii або смiху з консервних банок. Серiал також часто використовує прийом "звернення до камери", коли персонажi розповiдають свої думки i почуття перед камерою або реагують на подiї в офiсi. Серiал показує ситуацii i конфлiкти, якi виникають мiж працiвниками офiсу через їх характери, звички i амбiцii. Серiал також показує роль культури i гумору в робочому середовищi.

Офіс - це серіал, який поєднує елементи комедії і драми і створює реалістичну і захоплюючу атмосферу. Серіал сповнений оригінальних персонажів, гострого гумору і емоційних моментів. Серіал є одним з найпопулярніших і найбільш впливових комедійних серіалів усіх часів і отримав численні нагороди і похвали від критиків і глядачів.