UAKinogo.com

Санта Хрякус (2006) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Санта Хрякус (2006)

Санта Хрякус (2006)

Дивитися онлайн Санта Хрякус фільм

Дивитися онлайн «Санта Хрякус» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.4 (10 608 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Санта Хрякус (2006)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Санта Хрякус” - це захоплююча фентезі-комедія за мотивами роману Террі Пратчетта. У світі Дискуворота, де магія і технології існують поруч, настає найважливіше свято року - Хогсвотч. Але цього разу щось пішло не так: Смерть вирішив замінити зниклого Санта Хрякуса і роздавати подарунки дітям. Тим часом його онук Сьюзен повинна розкрити таємницю зникнення справжнього Санта і врятувати свято від загрози.

У фільмі “Санта Хрякус” глядачі побачать багато цікавих персонажів: від говорячих зубних фей до антропоморфних богів. Фільм повний гумору, сарказму і філософських роздумів про сенс життя, силу віри і значення традицій. Фільм також показує, як важливо бути добрим, щирим і відданим своїм близьким, навіть якщо вони дуже незвичайні.

Фільм “Санта Хрякус” - це чудовий вибір для перегляду у родинному колі або з друзями. Фільм зачаровує своєю атмосферою, музикою і акторською грою. Фільм також надихає дивуватися світу, мріяти і втілювати свої мрії у реальність. Фільм “Санта Хрякус” - це фентезі-пригода, яка не залишить байдужим нікого.