UAKinogo.com

Епідемія (2013) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Епідемія (2013)

Епідемія (2013)

Дивитися онлайн Епідемія фільм

Дивитися онлайн «Епідемія» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (8 589 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Епідемія (2013)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Епідемія (2013) - це фантастичний трилер про світ, який опинився під впливом загадкової хвороби, що викликає страх відкритого простору. Фільм розповідає про двох чоловіків, які намагаються вижити і знайти своїх близьких.

Марк і Енрік - головні герої фільму, які працюють у великій компанії в Барселоні. Вони не знають один одного і не дружать. Але коли починається епідемія, вони опиняються у тому ж офісі, де немає виходу. Вони доводяться об’єднатися, щоб знайти шлях до поверхні. Вони також мають свої особисті мотиви: Марк хоче побачити свою дружину, яка вагітна, а Енрік хоче знайти свого брата.

Марк і Енрік починають свою подорож по підземеллю міста, де вони зустрічають різних людей: деякі допомагають їм, а деякі намагаються їх забити. Вони також доводяться боротися з власним страхом і втратами. Вони дізнаються, що епідемія - це не тільки медична проблема, але і соціальна. Вони побачать, як людство змінилося через хворобу і як важливо не втратити надію.