UAKinogo.com

Елементарно (2012) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Елементарно (2012)

Елементарно (2012)

Дивитися онлайн Елементарно серіал

Дивитися онлайн «Елементарно» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.9 (113 179 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Елементарно (2012)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Елементарно - це американський телесеріал кримінального жанру 2012-2019 років, який створив Роберт Догерті. У серіалі грають Джонні Лі Міллер, Люсі Лью, Джон Майкл Хілл і інші. Серіал є сучасною інтерпретацією персонажа Шерлока Холмса, створеного Сером Артуром Конаном Дойлем. Серiал був випущений на телеканалi CBS 27 вересня 2012 року i завершився 15 серпня 2019 року.

Серiал розповiдає про те, як Шерлок Холмс - колишнiй консультант Скотленд-Ярду i одужуючий наркоман - переїжджає до Нью-Йорка i починає спiвпрацювати з полiцiєю мiста у розслiдуваннi злочинiв. Вiн отримує собi супроводжуючого - доктора Джоан Ватсон - колишню хiрургиню i спецiалiстку з реабiлiтацii наркозалежних. Вона була найнята батьком Шерлока, щоб допомогти йому у вiдновленнi. З часом Ватсон стає помiчницею i партнеркою Шерлока у вирiшеннi справ. Серiал також показує постiйну боротьбу Шерлока з його немезе i колишньою коханкою Джеймi Морiартi.

Елементарно - це серіал, який поєднує елементи кримінальної драми і містерії і створює захоплюючу і напружену атмосферу. Серіал сповнений оригінальних сценаріїв, гострих детективних загадок і несподіваних поворотів. Серіал також показує роль логіки і спостережливості в розкритті злочинів і взаємодії з людьми. Серіал є одним з найпопулярніших і найбільш високооцінених кримінальних серіалів усіх часів і отримав численні нагороди і похвали від критиків і глядачів.