UAKinogo.com

Вірус Андромеда (2008) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вірус Андромеда (2008)

Вірус Андромеда (2008)

Дивитися онлайн Вірус Андромеда фільм

Дивитися онлайн «Вірус Андромеда» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (14 284 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Вірус Андромеда (2008)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Вірус Андромеда (2008) - це науково-фантастичний трилер про групу вчених, які намагаються зупинити розповсюдження смертоносного вірусу з космосу. Фільм є екранізацією однойменного роману Майкла Крайтона і ремейком фільму 1971 року.

Вірус Андромеда - це невідома мікроорганізм, який потрапив на Землю з метеоритом. Він вбиває всіх живих істот, які потрапляють у контакт з ним. Він також мутує і адаптується до різних умов. Єдиними вижившими від вірусу є двоє людей: старий чоловік і маленький хлопчик. Вони стають об’єктом дослідження для спеціальної команди вчених, яка працює в секретній лабораторії.

Вчені повинні з’ясувати природу вірусу і знайти спосіб його знищити. Вони також повинні врятувати життя двох виживших і запобігти глобальній катастрофі. Вони стикаються з багатьма труднощами і небезпеками: втратою зв’язку, несправним обладнанням, загрозою самознищення лабораторії і зрадою з боку уряду. Вони також доводяться боротися з власними страхами і сумнівами.