UAKinogo.com

Усім хлопцям, яких я кохала раніше (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Усім хлопцям, яких я кохала раніше (2018)

Усім хлопцям, яких я кохала раніше (2018)

Дивитися онлайн Усім хлопцям, яких я кохала раніше фільм

Дивитися онлайн «Усім хлопцям, яких я кохала раніше» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (110 533 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Усім хлопцям, яких я кохала раніше (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Усім хлопцям, яких я кохала раніше (2018) - це романтична комедія про дівчину Лару Джин, яка пише листи своїм колишнім симпатіям, але ніколи їх не відправляє. Одного дня її таємні листи потрапляють до адресатів, і її життя перевертається з ніг на голову.

Один з хлопців, якому прийшов лист від Лари Джин, - це Пітер, популярний спортсмен і колишній хлопець її сестри. Він пропонує Ларі Джин укласти угоду: вони будуть вдавати пару, щоб зробити ревною своїх екс-партнерів. Лара Джин погоджується на цей план, сподіваючись забути про свою справжню любов - Джоша, сусіда і друга дитинства.

Але чим більше часу проводять разом Лара Джин і Пітер, тим більше вони починають розуміти, що між ними є не тільки дружба, але й іскра. Чи зможуть вони перетворити свою фальшиву романтику на справжнє почуття? І чи зможе Лара Джин визнати собі, що вона насправді хоче?