UAKinogo.com

Чедвік Боузман: Портрет митця (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Чедвік Боузман: Портрет митця (2021)

Чедвік Боузман: Портрет митця (2021)

Дивитися онлайн Чедвік Боузман: Портрет митця фільм

Дивитися онлайн «Чедвік Боузман: Портрет митця» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (138 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Чедвік Боузман: Портрет митця (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це фільм-портрет про одного з найяскравіших і найталановитіших акторів сучасності - Чедвіка Боузмана, який помер у 2020 році від раку. Він зіграв багато незабутніх ролей, серед яких - король Ваканди Т’Чалла в “Чорній пантері”, легендарний музикант Джеймс Браун в “Великому шоу Джеймса Брауна”, перший чорношкірий суддя Верховного суду США Тургуд Маршалл в “Маршалл” та інші.

Фільм складається з інтерв’ю з колегами і друзями Чедвіка Боузмана, які діляться своїми спогадами про його творчий шлях, характер, пристрасті і цінності. Серед них - Віола Девіс, Денай Гуріра, Спайк Лі, Райан Куглер, Феліша Рашад та інші. Вони розповідають про його надзвичайну працездатність, високий професіоналізм, глибоке розуміння своїх персонажів і здатність перетворювати свої ролі в символи.

Фільм також містить архівні кадри з фотосесій, прем’єр, проб і зйомок Чедвіка Боузмана. Вони демонструють його харизму, енергетику, гумор і любов до життя. Фільм є вшануванням пам’яті Чедвіка Боузмана і висловленням подяки за його неперевершений внесок у світове кіно.