UAKinogo.com

Одного разу в Римі (2010) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Одного разу в Римі (2010)

Одного разу в Римі (2010)

Дивитися онлайн Одного разу в Римі фільм

Дивитися онлайн «Одного разу в Римі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.5 (62 857 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Одного разу в Римі (2010)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Романтична комедія "Одного разу в Римі" занурює глядачів у чарівний світ кохання та магії. Головна героїня, Бет, працьовита кураторка музею в Нью-Йорку, відправляється до Рима на весілля своєї сестри. Там вона безнадійно закохується в нареченого сестри, але замість того, щоб зізнатися у своїх почуттях, вона вирішує використати магію фонтану кохання, знаменитого Треві. Вона краде кілька монет з фонтану, сподіваючись, що це принесе їй удачу в любові.

Проте, замість того, щоб допомогти їй знайти кохання свого життя, фонтан пускається в хитромудрий план. Виявляється, що кожен, хто кинув монету у фонтан, закохується в Бет, і тепер вона мусить впоратися з низкою неймовірних відданих обожнювачів, які з'являються в її житті один за одним. Все ускладнюється, коли вона зустрічає чарівного репортера по імені Нік, який може бути її справжнім коханням, але чи може вона вірити його почуттям, коли все навколо неї здається магічною ілюзією?

Фільм "Одного разу в Римі" - це весела, прониклива і душевна історія про силу кохання та непередбачуваність життя.