UAKinogo.com

Сім років у Тибеті (1997) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Сім років у Тибеті (1997)

Сім років у Тибеті (1997)

Дивитися онлайн Сім років у Тибеті фільм

Дивитися онлайн «Сім років у Тибеті» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (145 587 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Сім років у Тибеті (1997)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Сім років у Тибеті - це історія австрійського альпініста Генріха Харрера, який разом зі своїм другом вирушив на експедицію на найвищу гору світу - Еверест. Після здійснення здобуття, вони опиняються в ув'язненні в Тибеті та знайомляться з молодим 14-річним Далай-ламою, що привело до того, що Харрера перетворюється з в'язня на друга та наставника Далай-лами.

Він є вражаючою розповіддю про життя і культуру Тибету, про їхній духовний світ та віру. Фільм показує різні сторони Тибетської культури, включаючи медитацію, ритуали та традиції.

Це духовний та містичний фільм, який залишає слід у серці та надихає на глибокі роздуми про значення життя та місце людини у світі. Seven Years in Tibet / Сім років у Тибеті (1997) є нагадуванням про те, що кожен з нас має свої цілі та мрії, і ніщо не завадить їх здійсненню, якщо вірити в себе та свій потенціал.