UAKinogo.com

Новітній заповіт / Надновий заповіт (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Новітній заповіт / Надновий заповіт (2015)

Новітній заповіт / Надновий заповіт (2015)

Дивитися онлайн Новітній заповіт / Надновий заповіт фільм

Дивитися онлайн «Новітній заповіт / Надновий заповіт» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (33 156 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Новітній заповіт / Надновий заповіт (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Новітній заповіт / Надновий заповіт; (2015), українською "Новітній Заповіт", - це бельгійська фантастична комедія режисера Жако Ван Дормаеля. Фільм розповідає про життя Бога (Бенуа Пулворд), який живе в Брюсселі разом зі своєю дружиною (Івонн Гами) та донькою Еа (Пілу Асбек). Бог у фільмі зображений як жорстокий та злобний чоловік, який створює закони, щоб утискати людство. Еа, незадоволена поведінкою свого батька, вирішує втекти з дому та відкрити людям істину про світ, розпочинаючи Новітній Заповіт.

Вона зустрічає різних людей, які прагнуть змінити своє життя та побачити світ по-новому. За допомогою своїх нових друзів Еа протистоїть своєму батьку та його тиранії, навчаючи людей жити в любові, співпереживанні та радості. Це призводить до серії незвичайних подій, які змінюють світ та долю людства назавжди.

"Новітній заповіт / Надновий заповіт" - це свіжий та оригінальний погляд на релігійні теми та ідею Бога, змішаний з чудовим гумором та фантазією. Фільм має яскраві кольори, вражаючу візуальну стилістику та чудову акторську гру. Цей фільм варто подивитися для тих, хто шукає нестандартні комедії з глибоким філософським підтекстом та емоції