UAKinogo.com

Вій (2014) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вій (2014)

Вій (2014)

Дивитися онлайн Вій фільм

Дивитися онлайн «Вій» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.2 (6 021 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Вій (2014)» онлайн українською мовою

Тимчасово недоступно Трейлер
Відсутній фільм?
Будь ласка, дай нам знати
Виправимо!
Повідомити вкрай бажано через «надсилання скарги» (піктограма трикутника). Поки що можете подивитися нові фільми, які є в базі.
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Вій - це захоплююча екранізація однойменної повісті Миколи Гоголя, в якій молодий науковець Хома Брут стикається з надприродним явищем та злощасним прокляттям. Він прибуває в таємниче село, де сталася страшна трагедія. На його долю випадає виконати нічну сторожу біля тіла померлої дівчини, яка, як виявляється, не така безпомічна, як здавалося спочатку.

Дійові особи фільму переживають низку драматичних подій і містичних випробувань. Він розповідає історію любові, боротьби зі своїми страхами і загадковими таємницями, що оточують село. Ця історія демонструє взаємодію добра й зла, де кожен герой має свої мотиви та обставини. Чи зможе Хома зрозуміти, хто є він насправді, і яке призначення чекає на нього?

Фільм "Вій" піднімає питання віри, справедливості, моральних цінностей та відповідальності за свої вчинки. Він відкриває двері у світ української міфології та фольклору, дозволяючи глядачеві поринути в атмосферу козацької доби, сповнену неповторними легендами та загадками. Захопливий сюжет, непередбачувані повороти подій та вражаюча візуальна сторона фільму роблять його незабутнім.