UAKinogo.com

12 Різдвяних собак: Чудесний порятунок (2012) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » 12 Різдвяних собак: Чудесний порятунок (2012)

12 Різдвяних собак: Чудесний порятунок (2012)

Дивитися онлайн 12 Різдвяних собак: Чудесний порятунок фільм

Дивитися онлайн «12 Різдвяних собак: Чудесний порятунок» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.1 (467 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «12 Різдвяних собак: Чудесний порятунок (2012)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це різдвяна пригода для всієї родини! У центрі сюжету фільму "12 Різдвяних собак: Чудесний порятунок" (2012) опиняється він - молодий хлопець Джек, який випадково знаходить таємничу скриню, з якої випадають 12 маленьких собачок. Він не знає, що їхня поява змінить його життя назавжди.

Джек і його сестра Сара вирішують допомогти цим чарівним тваринкам знайти своїх господарів та повернутися додому до Різдва. Пошук собак веде їх на захоплюючу пригоду по місту, де вони зустрічають неймовірних друзів, переживають випробування та вчаться важливим урокам про дружбу, любов і родинні цінності. У своїй мандрівці вони також дізнаються про таємничу легенду, що стосується цих 12 собак і їхньої місії на землі.

Але чи зможуть вони врятувати собак від лиходія, який хоче захопити їх для своїх корисливих цілей? Завдяки вірі у себе, своїй винахідливості і незламності, Джек і Сара вчаться протистояти лиходію та забезпечують собакам безпечне повернення додому. Фільм "12 Різдвяних собак: Чудесний порятунок" (2012) - це захоплюючий та зворушливий різдвяний фільм, який зігріває серця і дарує нам надію на чудеса в найтепліший час року.