UAKinogo.com

Протистояння (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Протистояння (2001)

Протистояння (2001)

Дивитися онлайн Протистояння фільм

Дивитися онлайн «Протистояння» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.9 (92 840 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Протистояння (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "The One" - захоплююча історія у жанрі наукової фантастики та бойовика, що розгортається у світі паралельних Всесвітів. Головний герой, Юлой, стикається з жахливою реальністю: є інші Всесвіти, де він також існує. Проте, Юлой вирішує знищувати власні версії у цих Всесвітах, оскільки відчуває, що з кожним знищеним "собою" стає сильнішим.

Проте, не всі його інші "версії" легко здаватимуться, а зокрема герой на ім'я Гейб, який є поліцейським у одному з паралельних Всесвітів, вирішує виступити проти Юлоя. Боротьба між ними стає епічним зіткненням, яке піддає сумніву саму природу реальності та Всесвіту. Суперсили, майстерність бойових мистецтв та високі технології переплітаються у цій динамічній історії.

"The One" надихає задуматися над поняттям власної ідентичності, сили волі та відповідальності за долю не тільки свого світу, але і інших реальностей. Фільм вражає своїм візуальним стилем, екшен-сценами та філософським підтекстом, залишаючи глядачів у напруженні до останньої хвилини.