UAKinogo.com

Далечінь (2023) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Далечінь (2023)

Далечінь (2023)

Дивитися онлайн Далечінь фільм

Дивитися онлайн «Далечінь» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (1 142 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Далечінь (2023)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Далечінь - це німецька мелодрама для людей із життєвим досвідом. Головна героїня фільму - Зейнеп, яка успадкувала будинок на хорватському острові від своєї померлої матері. Вона вирішує втекти від свого нещасливого життя в Німеччині та поїхати в подорож, яка змінить її долю.

На острові Зейнеп зустрічає Йосипа, який живе на її ділянці та доглядає за будинком. Вони починають дружити та виявляють, що мають багато спільного. Зейнеп відкриває для себе красу хорватської природи та культури, а Йосип розповідає їй про свою трагічну історію кохання. Поступово між ними виникає іскра, але чи зможуть вони подолати перешкоди та знайти своє щастя?

Фільм «Далечінь» (2023) - це романтична комедія з елементами драми, яка базується на однойменному романі німецької письменниці Катріни Хакенберг. Режисеркою фільму є Ванесса Йопп, яка вже зняла кілька успішних фільмів про любов та стосунки. У головних ролях знялися Наомі Краусс та Ґоран Боґдан, яким вдалося створити харизматичну пару на екрані. Фільм «Далечінь» (2023) - це фільм про пошук себе, про силу кохання та про те, що ніколи не пізно зробити своє життя кращим.