UAKinogo.com

Поки весілля не розлучить нас (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Поки весілля не розлучить нас (2020)

Поки весілля не розлучить нас (2020)

Дивитися онлайн Поки весілля не розлучить нас фільм

Дивитися онлайн «Поки весілля не розлучить нас» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (1 842 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Поки весілля не розлучить нас (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Поки весілля не розлучить нас - це романтична комедія про Маріну - професійного організатора весіль, яка втрачає віру в кохання. Вона звикла допомагати іншим здійснювати свої мрії, але сама не може знайти свого ідеального партнера. Її життя змінюється, коли вона зустрічає Карлоса - привабливого лікаря, який замовляє їй організувати своє весілля з Річель - своєю довгостроковою дівчиною.

Марина та Карлос починають проводити багато часу разом, плануючи всі деталі весільної церемонії та вечірки. Вони виявляють, що мають багато спільного та поступово закохуються одне в одного. Але їхнє кохання суперечить їхньому професіоналізму та обов’язкам перед Річель. Вони повинні вирішити, чи слухати своє серце, чи розум.

Поки весілля не розлучить нас - це фільм про протиріччя, страсть та гумор. Марина та Карлос повинні не тільки боротися з власними почуттями, але й з родичами, друзями та колегами, які мають свою думку про їхнє весілля. Вони також повинні змагатися з непередбачуваними ситуаціями та перешкодами, які можуть зруйнувати їхнє щастя.