UAKinogo.com

Шанхайські лицарі (2003) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Шанхайські лицарі (2003)

Шанхайські лицарі (2003)

Дивитися онлайн Шанхайські лицарі фільм

Дивитися онлайн «Шанхайські лицарі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (107 293 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Шанхайські лицарі (2003)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Шанхайські лицарі - це захоплюючий екшн-комедійний фільм, продовження культового фільму "Шанхайський полудень". Він розповідає про подальші пригоди мисливця за злочинцями Роя О'Беннона та китайського воїна Чона Вана, які вирушають у Лондон, щоб знайти вбивцю батька Чона та помститися йому.

В цьому фільмі наші герої зустрінуться з численними викликами та небезпеками, але завжди знайдуть вихід з ситуації. Це захоплюючий фільм, який поєднує в собі бойовики, комедію та пригоди. Він призначений для широкої аудиторії, яка любить як екшн, так і гумор, і надихне на подальші пригоди та досягнення.

В цьому фільмі ви побачите відмінну хімію між Джекі Чаном та Оуеном Вілсоном, яка додає фільму ще більше гумору та розваг. Вони грають свої ролі на відмінно, створюючи незабутні образи героїв. Крім того, фільм демонструє чудову акторську майстерність і доповнюється чудовою музикою, що додає настрою та затягує глядача в світ пригод на екрані.