UAKinogo.com

В обіймах брехні (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » В обіймах брехні (2018)

В обіймах брехні (2018)

Дивитися онлайн В обіймах брехні фільм

Дивитися онлайн «В обіймах брехні» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (34 434 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «В обіймах брехні (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"В обіймах брехні" - це дивовижний трилер, який вчить нас бути обережними з тими, кого ми зустрічаємо. Він розповідає історію молодої дівчини, яка намагається допомогти одинокій старій жінці, що страждає від самотності. Але її доброта стає причиною несподіваних наслідків, і вона змушена боротися за своє життя.

Вона - це жінка, яка видається доброю і безпомічною, але насправді вона відчуває велику ненависть до світу, і тепер вона мститься через свої страждання. Вона відчуває, що може контролювати життя інших людей і робить усе, щоб утримати їх поруч з собою.

Це фільм, який дарує глядачам холодну дрож по хребту. Він розкриває темні сторони людської натури і нагадує, що ми ніколи не знаємо, наскільки небезпечні можуть бути наші друзі та знайомі. "В обіймах брехні" - це фільм, який залишить вас на межі своїх емоцій і змусить замислитися про те, наскільки далеко ми готові зайти заради нашого комфорту і благополуччя.