UAKinogo.com

Шимпанзе (2012) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Шимпанзе (2012)

Шимпанзе (2012)

Дивитися онлайн Шимпанзе фільм

Дивитися онлайн «Шимпанзе» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (6 211 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Шимпанзе (2012)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це документальний фільм про дивовижні пригоди маленького шимпанзе, Оскара, який народився у серці тропічного лісу в Західній Африці. Фільм знайомить нас із його сім'єю та демонструє, як він вчиться виживати та адаптуватися до навколишнього світу разом зі своїми братами, сестрами та іншими членами групи. Він демонструє, як шимпанзе вчаться мисливству, збирати їжу, використовувати інструменти та взаємодіяти зі своїм оточенням, стаючи досконалими адаптаторами.

У фільмі "Шимпанзе" режисери Алестер Фотергілл та Марк Лінфілд відтворюють атмосферу загадкового і прекрасного світу шимпанзе, що розкриває нам тонкощі їхньої поведінки та соціальної ієрархії. Завдяки цьому фільму ми можемо краще зрозуміти, наскільки шимпанзе схожі на людей, з їхніми емоціями, розумом та стосунками. Фільм також наголошує на важливості збереження тропічних лісів та їхніх мешканців, так як вони стикаються зі зростаючими загрозами, такими як вирубка лісів та браконьєрство.

Документальний фільм "Шимпанзе" показує нам приголомшливу красу природи та її непередбачуваність.