UAKinogo.com

Божевільна (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Божевільна (2018)

Божевільна (2018)

Дивитися онлайн Божевільна фільм

Дивитися онлайн «Божевільна» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (46 977 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Божевільна (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Unsane / Божевільна" (2018), що викликає відчуття непевності, вигадки та страху, оманливо змішує реальність з уявою. Чи може головна героїня довіряти собі, коли сам світ здається облудним та безпорадним? Режисер Стивен Содерберг майстерно використовує смартфон як камеру, щоб створити почуття клінічної відчуженості.

Сюжет фокусується на Саванні Валой, працівниці банку, яка намагається впоратися з повсякденним життям, борючись з травматичним минулим. Ця жінка стає жертвою системи охорони здоров'я, в якій закриття в психіатричному закладі стає нічиєю, крім її самої, помилкою.

Це критичне дослідження страхів сучасного суспільства, від нав'язливого сталкінгу до небезпечності неконтрольованої медичної системи. Історія нагадує, що під поверхнею багатьох "нормальних" життєвих ситуацій можуть чатувати підступні загрози. "Божевільна" вимагає, щоб кожен глядач питав себе: що, якщо це трапиться з тобою?