UAKinogo.com

Товстун на ринзі / Зараз буде Бум! (2012) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Товстун на ринзі / Зараз буде Бум! (2012)

Товстун на ринзі / Зараз буде Бум! (2012)

Дивитися онлайн Товстун на ринзі / Зараз буде Бум! фільм

Дивитися онлайн «Товстун на ринзі / Зараз буде Бум!» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (92 131 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Товстун на ринзі / Зараз буде Бум! (2012)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Товстун на ринзі / Зараз буде Бум!" (2012) - це духовний та захоплюючий комедійний фільм про вчителя, який відчайдушно бореться за відродження своєї школи, стикаючись з викликами та випробуваннями на своєму шляху. В центрі сюжету - Скотт Вос, підготовчий учитель біології, який стає мотивованим рятувати музичну програму школи від закриття через брак коштів. Рішучий та відчайдушний, він знаходить незвичайний спосіб заробітку - стати професійним бійцем змішаних єдиноборств (MMA).

Він - Скотт Вос, неколишній спортсмен, який вирішує знову набрати форму та змагатися в боях для збору грошей для своєї школи. Вона - Белла Флорес, медсестра школи та кохана жінка Скотта, яка підтримує його на шляху до досягнення мети. Їхнє співробітництво та надія на краще майбутнє для школи перетворюють цей фільм на захоплюючу та натхненну історію про силу мотивації та віри в себе.

З яскравим акторським складом, який включає Кевіна Джеймса та Селму Хайек, "Товстун на ринзі / Зараз буде Бум!" стає незабутнім кінцем, яке змушує глядача вірити в можливість змін та впевненості в своїх силах. Чи зможе Скотт Вос допомогти своїй школі, або ж йому доведеться зіткнутися з невдачею та розчаруванням? Цей фільм є доказом того, що кожен з нас може зробити різницю, якщо ми не здаємося та продовжуємо.