UAKinogo.com

Вид на вбивство (1985) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вид на вбивство (1985)

Вид на вбивство (1985)

Дивитися онлайн Вид на вбивство фільм

Дивитися онлайн «Вид на вбивство» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (98 922 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Вид на вбивство (1985)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Вид на вбивство" (1985) – це захоплюючий шпигунський екшн з легендарним Джеймсом Бондом, якого виконує неперевершений Роджер Мур. У цій стрімкій і напруженій пригоді, агент 007 отримує нелегку місію зі знищення злодійського генія Макса Зоріна, який планує спричинити катастрофу в Кремнієвій долині та заволодіти світовим ринком мікрочіпів.

У процесі виконання своєї місії, Бонд стикається з красунею-агенткою Стейсі Саттон, яка допомагає йому в розкритті заговору Зоріна та його амбіційних планів. Разом вони мають зіткнутися з небезпеками, які чатують на кожному кроці, від головокружливих погонь на автомобілях до боротьби на висоті на мосту над Сан-Франциско. Чи зможуть вони зупинити Зоріна й врятувати світ від неминучої катастрофи?

"Вид на вбивство" – це справжнє свято для фанатів Бонда і екшн-кіно, яке відзначається динамічним сюжетом, незабутніми персонажами та яскравими спецефектами. Роджер Мур востаннє виконує роль Джеймса Бонда, відзначаючи свою еру цим вражаючим фільмом. Рекомендуємо для всіх, хто любить пригоди, екшн та романтичні інтриги, і хто не може встояти перед чарівним агентом 007.