UAKinogo.com

Сільвіо та інші (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Сільвіо та інші (2018)

Сільвіо та інші (2018)

Дивитися онлайн Сільвіо та інші фільм

Дивитися онлайн «Сільвіо та інші» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (6 230 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Сільвіо та інші (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Сільвіо та інші - це драматичний фільм, який розповідає про життя та діяльність Сільвіо Берлусконі, італійського магната та бізнесмена. Він презентує світ, в якому багато підприємців і політиків знаходять спосіб збагатитися та розширити свій вплив, використовуючи різноманітні зв'язки та стосунки.

Він - це Сільвіо Берлусконі, головний герой фільму. Він був успішним бізнесменом та політиком, який зміг збагатнути та здійснити свої мрії. Він залишився в пам'яті своїх прихильників як сильна та впливова людина, яка зміг змінити багато речей в італійському суспільстві.

Цей фільм - це дивовижна історія про людину, яка зробила багато для розвитку своєї країни. Це фільм про те, як важливо мати впливових знайомств та зв'язків, щоб досягти успіху в суспільстві. Це фільм залишить вас з думками про те, що успіх не завжди означає щастя, і що іноді доводиться робити непрості вибори, щоб досягти бажаного результату.