UAKinogo.com

Та, що породжує вогонь (1984) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Та, що породжує вогонь (1984)

Та, що породжує вогонь (1984)

Дивитися онлайн Та, що породжує вогонь фільм

Дивитися онлайн «Та, що породжує вогонь» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (34 837 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Та, що породжує вогонь (1984)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Та, що породжує вогонь. Це захоплюючий фільм жахів, який розповідає історію молодої дівчини, яка має надприродну здібність породжувати вогонь. Вона стає предметом досліджень урядової організації, що хоче використовувати її здібності для своїх цілей. Однак, вона та її батько вирішують втекти, щоб захистити себе та свою дочку від небезпеки.

Він наповнений напруженням та емоціями, які не залишать глядачів байдужими. Акторський склад також дуже вражає, з Дрю Беррімор у головній ролі та Девідом Кіттом у ролі її батька. Вони здатні передати всю складність та глибину своїх персонажів, що допомагає зрозуміти їхні мотиви та дії.

Для шанувальників жахів та наукової фантастики це обов'язковий фільм для перегляду. Його можна насолоджуватися як захоплюючим трилером, так і як дослідженням темних сторін людської природи та впливу влади на життя простих людей.