UAKinogo.com

Земля тролів (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Земля тролів (2017)

Земля тролів (2017)

Дивитися онлайн Земля тролів фільм

Дивитися онлайн «Земля тролів» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (3 848 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Земля тролів (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Земля тролів" - це захоплююча пригодницька фантазія, заснована на норвезькому фольклорі та легендах про Аскеладда, хитрого та винахідливого героя. Сюжет розповідає про молодого й відважного Еспена, який разом зі своїми двома братами відправляється на небезпечну місію, щоб врятувати короля та принцесу зі шпалер потужного і зловісного троля, який мешкає в замку на плато Довре.

На своєму шляху Еспен і його брати зіткнуться з різноманітними перешкодами, містичними істотами та таємницями, які доведеться розгадати. Вони довідаються про давню прокляття, яке охопило королівство, та про таємничу силу, що стоїть за всім цим. Їм доведеться зібрати всю свою мужність, розум та винахідливість, щоб врятувати свою рідну землю від загибелі та відновити мир та справедливість.

"Земля тролів" - це фільм, який переносить глядачів у світ норвезьких легенд та чарівної природи. Він захоплює своєю графікою та атмосферою, підносячи давній фольклор до нового рівня. Ця картина не тільки захоплює своїми пригодами, але й навчає важливим життєвим цінностям та вчить протистояти злу. "Земля тролів" пропонує ідеальне поєднання фентезі, пригод та гумору, яке відповідає будь-якому віку.