UAKinogo.com

Чорнильне серце (2008) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Чорнильне серце (2008)

Чорнильне серце (2008)

Дивитися онлайн Чорнильне серце фільм

Дивитися онлайн «Чорнильне серце» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (79 584 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Чорнильне серце (2008)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Чорнильне серце" (2008) - це фентезі-пригодницький фільм, заснований на однойменному романі Корнелії Функе. Сюжет розповідає про дівчинку Меґґі (Еліза Беннет) та її батька Мойзера (Брендан Фрейзер), який має надзвичайну здібність читати книги вголос так, що персонажі опиняються в реальному світі. Одного разу Мойзер випадково призиває зло зі світу літератури, і він разом з дочкою починають пригоди, щоб врятувати світ та повернути втечу персонажів назад у світ книг.

Фільм надихає своїми яскравими кольорами, фантастичними сценами та харизматичними героями. Він змушує глядачів переживати за долю персонажів, брати участь у їхніх пригодах та відчувати атмосферу магічного світу книг. "Чорнильне серце" - це захоплююча історія про силу слова, магію читання та надію, яка живе в кожному з нас.

"Чорнильне серце" (2008) - це фільм, який залишається в пам'яті завдяки своїй неперевершеній сюжетній лінії, унікальним персонажам та неймовірним спецефектам. Він розкриває тему відповідальності за свої вчинки, підкреслюючи значимість того, як наші дії можуть впливати на оточуючий світ. Фільм прекрасно підходить для перегляду всією родиною.