UAKinogo.com

За взаємною згодою (1992) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » За взаємною згодою (1992)

За взаємною згодою (1992)

Дивитися онлайн За взаємною згодою фільм

Дивитися онлайн «За взаємною згодою» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (7 881 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «За взаємною згодою (1992)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «За взаємною згодою» (Consenting Adults) - це психологічний трилер, який розповідає про небезпечну гру, яка перетворюється на кошмар. Фільм режисерований Аланом Дж. Пакулою і сценарований Меттью Чепменом. Фільм має багато інтриги, напруження і сюрпризів.

Головними героями фільму є Річард і Прісцилла Паркери - щаслива подружня пара, яка живе в елітному передмісті Атланти. Їх життя змінюється, коли вони знайомляться з новими сусідами - Едді і Кей Оттісами - харизматичною і загадковою парою, яка пропонує їм пожити за принципом «все дозволено». За взаємною згодою чоловіки обмінюються своїми дружинами на одну ніч. Але ця ніч стає фатальною для Річарда, коли він дізнається, що його дружина була вбита, а він став головним підозрюваним. Річард починає розслідувати справу і розкриває шокуючу правду про своїх сусідів.

Фільм «За взаємною згодою» - це захоплюючий трилер про те, як одне руйнівне рішення може знищити все життя. Фильм має чудовий акторський склад: Кевін Клайн, Мері Елізабет Мастрантонiо, Кевiн Спейсi, Ребекка Мiллер та iншi. Фильм отримав сумiшнi вiдгуки критикiв i глядачiв i став одним з останнiх фильмов Алана Дж. Пакули.