UAKinogo.com

Почавлені серця / Розірвані серця (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Почавлені серця / Розірвані серця (2022)

Почавлені серця / Розірвані серця (2022)

Дивитися онлайн Почавлені серця / Розірвані серця фільм

Дивитися онлайн «Почавлені серця / Розірвані серця» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.2 (1 471 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Почавлені серця / Розірвані серця (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Почавлені серця - це американський фільм жахів, який режисувала Бреа Грант за сценарієм Рейчел Коллер Крофт. У фільмі грають Кейті Сагал, Еббі Квінн, Алексіс Лемір, Джошуа Леонард та Шайло Фернандес. Джейсон Блум виступає виконавчим продюсером через свою компанію Blumhouse Television. Фільм був випущений цифрово 20 травня 2022 року компаніями Epix і Paramount Home Entertainment.

Фільм розповідає про дует кантрі-музики, який шукає приватний особняк свого ідола і потрапляє в спотворену серію жахів, які змушують їх зіткнутися з межами, на які вони підуть заради своїх мрій. Лей (Алексіс Лемір) і Джордан (Еббі Квінн), співачка і автор пісень відповідно, разом становлять нешвільський гурт “Почавлені серця”. На шляху до успіху вони шукають можливості потрапити на тур знаменитого кантрі-співака Калеба Кроуфорда (Шайло Фернандес), який після того, як Джордан провела з ним ніч, каже їй, що тур “тiльки для хлопцiв”. З цим шансом пропущеним, Джордан переконує Лей пiдiйти до свого ідола, Гарпер Датч (Кейтi Сагал), з гурту Датч Сестер, адресу якої Джордан отримала вiд Калеба, і записати з нею пiсню.

Пiсля того, як вони досягли старого і зношеного особняка Датч, Лей і Джордан отримують дивне прийняття вiд Гарпер Датч. Її сестра Надiя Датч (друга половина їх гурту “Датч Сестер”), була вбита, коли вони були молодими і славетними, пiсля чого Гарпер залишила спiв. Поки Лей і Джордан мають свою мету, Гарпер також має свою мету, одну, яка не така чесна. Тут є алкоголь, тут є зла кров.